22.10
10:21

Άδειασε…

Πένυ Μακρή
Advertisement

Το τρίτο καταστροφικό δεκάλεπτο και η… σωτηρία από τον πάγκο.

Από το ξεκίνημα των φιλικών μέχρι και τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο, η ΑΕΚ εμφανίζει διαστήματα κακής αμυντικής λειτουργίας, τα οποία ευτυχώς στο ΟΑΚΑ δεν πλήρωσε.

Η Ένωση μετά από σερί ταξίδια σε Θεσσαλονίκη και Βενετία και ύστερα από μία τεράστια νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας «άδειασε» κόντρα στο Ρέθυμνο, αλλά ευτυχώς δεν έχασε βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ενώ στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να κρατήσει τους Κρητικούς μακριά από το καλάθι της, στο τρίτο δεκάλεπτο έδωσε δικαίωμα στην ομάδα του Νίκου Βετούλα να πετύχει όσους πόντους πέτυχε στα δύο προηγούμενα, εμφανίζοντας έλλειψη συγκέντρωσης και σημάδια κόπωσης.

Άπαντες κατάλαβαν τη μεγάλη… τρύπα που δημιουργήθηκε στην ομάδα, ωστόσο οι λύσεις ήρθαν από τον πάγκο με τους Ξανθόπουλο και Σάκοτα να αναλαμβάνουν δράση, βγάζοντας τη Βασίλισσα από τη δύσκολη θέση, μαζί με τον Τζέιμς, ο οποίος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις.

Το πρόβλημα στην άμυνα δεν έμεινε ασχολίαστο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα πήρε τη νίκη και άπαντες στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι με τέτοια εικόνα, όπως η χθεσινή, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα απέναντι στη Μπάνβιτ, την ερχόμενη Τρίτη.

Advertisement