17.10
18:41

Βαλβέρδε: «Μία συναισθηματική αναμέτρηση»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τόνισε το πόσο καλά έχει περάσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά και την ξεχωριστή μαγεία του «Καραϊσκάκης».

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο με τον Ολυμπιακό είναι η ανάγκη που έχει για τη νίκη, μετά το ξεκίνημά του με δύο ήττες. Μπορούν να μας κάνουν ζημιά στις αντεπιθέσεις. Θα προσπαθήσουν να μας φθείρουν στην άμυνά τους, ώστε να μας αιφνιδιάσουν στην κόντρα.

Έχουμε παίκτες που σε κρίσιμα σημεία μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Κάποιοι έχουν μεγαλύτερη ικανότητα σε αυτό και αναλόγως πώς θα εξελιχθεί ο αγώνας, μπορούμε να επιλέξουμε να ρίξουμε αυτούς τους παίκτες στο ματς.

Για μένα είναι μία συναισθηματική αναμέτρηση, ίσως εκείνη που θα γίνει εκεί (στο «Καραϊσκάκης») να είναι περισσότερο γιατί το γήπεδο έχει μία ξεχωριστή μαγεία κι έχω περάσει πολύ καλά. Η ομάδα (ο Ολυμπιακός) έχει αλλάξει, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παραμένουν κι αυτό μου προκαλεί μεγάλο ενθουσιασμό.

Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας. Σκοπεύουμε να βάλουμε τους καλύτερους παίκτες για να νικήσουμε. Οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι.

Όταν ξεκινάς μία δουλειά, ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ολοκληρωθεί. Η Ελλάδα είναι ένα δύσκολο μέρος. Εκεί σε «σημαδεύουν» γρήγορα. Δεν είναι εύκολο για τους προπονητές. Εδώ θέλω να νικάω όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση για τη νίκη και θα δούμε τι θα συμβεί«.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement