17.10
08:45

Πότε ΑΕΚΑΡΑ, πότε ομαδούλα…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Πάνος Καλογερόπουλος σας καλεί στον PsyxiatRo του AEK1924 – Σίγουρα μερικοί μερικοί θα χρειαστούν να πάρουν φάρμακα όταν η ομάδα τους διαψεύσει, ή όταν γίνει το αντίθετο…

Περίεργα τα λέω σήμερα, περίεργες και οι σκέψεις μου. Η ΑΕΚ μου άρεσε την περασμένη Κυριακή για να ξεκαθαρίζουμε από την αρχή πιο στρατόπεδο διάλεξα για να μονομαχήσω τα σχόλια σας. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που η ομάδα χάνει βαθμούς είτε από μια κακή εμφάνιση, είτε από τύχη. Όπως απίστευτο είναι κι αυτό που γίνεται όταν η ομάδα κερδίζει (βλέπε το διπλό στην Ριέκα ή την ανατροπή με τον Ολυμπιακό).

Έχει παραγίνει λοιπόν το κακό με το όλοι να λένε την γνώμη τους (και λογικό δημοκρατία έχουμε) αλλά ταυτόχρονα να μην δέχονται και την άποψη του άλλου με αποτέλεσμα πάντα να γίνεται ένα πανηγύρι μετά από κάθε παιχνίδι της ΑΕΚ με αναλύσεις επί των αναλύσεων.

«Θα πω κι εγώ το σχόλιο μου για σήμερα… Ο Χιμένεθ κατά την άποψη μου δεν κάνει για την ΑΕΚ γιατί δεν βάζει τον Τρίστασον». Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα συνηθισμένα comments στα social media… Ξαφνικά για κάποιο λόγο έχουμε γίνει όλοι προπονητές, στατιστικολόγοι, γιατροί και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Πήγα εγώ ποτέ στον ψυκτικό να του πω ότι δεν βάζει καλά το φρέον στο κλιματιστικό; Αλλά έτσι είμαστε πλέον ως λαός. Για όλα έχουμε άποψη κι ας μην γνωρίζουμε τίποτα επί του θέματος… ΞΕΡΟΛΕΣ!

Να πούμε τώρα και δυο πράγματα για την ΑΕΚ γιατί το πήγα μονότερμα… Έχω άποψη λοιπόν και δέχομαι και τις παρατηρήσεις σας, ακόμα και αν δεν συμφωνείτε. Δεν θεωρώ τον Αραούχο ντεφορμέ για παράδειγμα… Κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο επί 90 λεπτά… Συμφωνώ θέλω το γκολ του, κι αυτός το θέλει και θα το βρει ξανά, δεν είναι άλλωστε τίποτα γι’ αυτόν! Έφαγε πολύ ξύλο στην Ξάνθη και στη θέση του άλλος μπορεί να το είχε παρατήσει πολύ νωρίτερα το ματς…

Ο Λιβάγια επίσης εξαιρετικός! Το έλεγα από την προετοιμασία, το λέω ξανά και ξανά… Ο Κροάτης είναι παιχταράς και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι αρκεί φυσικά η ΑΕΚ να ξέρει τι πρέπει να τον κάνει και γιατί τον έχει. Ο Μανόλο ξέρει πολύ καλά πάντως… Δεν είμαι σίγουρος τι θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Σαν Σίρο με την Μίλαν, αλλά η ήττα σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν θα είναι και κάτι αναπάντεχο ούτε θα πρέπει να επηρεάσει την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια που έχει σε Ευρώπη και πρωτάθλημα.

Δύσκολο πρόγραμμα για την ΑΕΚ, δύσκολη η συνέχεια αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα και αν έχει και στη διάθεση της το επόμενο διάστημα όλους τους ποδοσφαιριστές της υγιείς θα δείξει τα ΓΚΑΤΣ της και θα τα βγάλει πέρα.

Στηρίξτε λοιπόν και αφήστε την γκρίνια, όχι στα καλά ΑΕΚΑΡΑ και στα δύσκολα ομαδούλα.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement