16.10
09:09

Βόλτες με το Magic Bus!

Advertisement

Το ταξίδι του ΑΕΚ1924 στην Ιταλία ξεκινάει! Πρώτη στάση Βενετία για τη Βασίλισσα, δεύτερη Μιλάνο για την… μπάλα και η Πένυ Μακρή γράφει στον #psyxiatRo για την τρέλα μας που δεν θα την καταλάβουν ποτέ.

Προφανώς και κανείς δεν θα ήθελε να ξεκινήσει ένα ταξίδι τόσο ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, όμως η μαγεία δεν χάνεται…

Το ταξίδι στην Ιταλία ξεκινάει σήμερα (16/10) και θα ολοκληρωθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων την Πέμπτη το βράδυ, με την Ένωση να ζει ξανά μεγάλες στιγμές στο «Σαν Σίρο». Ωστόσο εμείς, ξεκινάμε από Βενετία!

Η Βασίλισσα έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στη Βενέτσια, την ημιφιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, η οποία μάλιστα κατέκτησε τον τίτλο στην Ιταλία μετά από 74 χρόνια, όμως ούτε εκεί θα είναι μόνη της. Η Ένωση έχει πάρει περίπου 150 εισιτήρια για την αναμέτρηση, τα οποία έχουν κάνει φτερά την ίδια στιγμή που στη Βενετία αναμένεται ότι θα βρεθεί τουλάχιστον ο διπλάσιος κόσμους που θέλει να στηρίξει την προσπάθεια.

Πέραν των μεμονομένων, η Original 21 έχει προγραμματίσει οδική εκδρομή (πέρα από αυτή που αφορά μόνο το ποδόσφαιρο), η οποία θα συνεχίσει τη διαδρομή της στο Μιλάνο, εκεί όπου έχουν δώσει ραντεβού πάνω από 3.000 Ενωσίτες για το ματς με τη Μίλαν…

Μαζί και το ΑΕΚ1924, το οποίο θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στις δύο πόλεις, στα γήπεδα και στις ομάδες!

Advertisement