
Ο Έλντερ Λόπες συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με την Ξάνθη. Μέσα και ο Βράνιες, με την αποστολή να αναχωρεί για την Χρυσούπολη στις 19:30 απ’ το Ελ. Βενιζέλος.
Ο Μανόλο Χιμένεθ συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή για το αυριανό (15/10, 20:30) με την Ξάνθη, τον Έλντερ Λόπες και τον Όγκνιεν Βράνιες. Απ’ την άλλη ο Ισπανός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τους Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς και Τρίστασον, αφού και οι τρεις δεν έχουν πείσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους τον προπονητή της ΑΕΚ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Η αποστολή της Ενώσης αποτελείται απ’ τους: Τσιντώτας, Ανέστης, Ντούνης, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Λιβάϊα, Αραούχο, Μπακασέτας.
Δείτε την αποστολή της ΑΕΚ:
