12.10
13:00

Πρώτο χτύπημα αντεπίθεσης της ΑΕΚ εναντίον του δήμου

Πένυ Μακρή
Advertisement

Από τη στιγμή που ο Άρης Βασιλόπουλος και η παρέα του έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια να πολεμούν την ΑΕΚ για την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα υποστεί και τις συνέπειες, με τους Κιτρινόμαυρους να περνούν στην αντεπίθεση.

Η ΑΕΚ προχωρά εδώ και χρόνια την υλοποίηση της «Αγιάς Σοφιάς» και κινείται με βάση τη νομοθεσία, έτσι ώστε να μην έχει προβλήματα κυρίως με το κράτος, βοηθώντας παράλληλα στην καλύτερη ζωή των πολιτών της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και όλων των Ενωσιτών που ονειρεύονται την επιστροφή της ομάδας στα «Ιερά Χώματα».

Η Ένωση ωστόσο από την πρώτη στιγμή έχει απέναντι της το δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να μπει εμπόδιο στην ανέγερση του γηπέδου. Με αποκορύφωμα πλέον την άρνηση του Άρη Βασιλόπουλου για την υπογειοποίηση και το φυλλάδιο που μοίρασε χθες στην περιοχή, τα οποία δεν έχουν υπόσταση.

Στην ΑΕΚ έχουν εξαντλήσει όλα τα όρια της υπομονής τους και πλέον περνούν στην αντεπίθεση , με πρώτη κίνηση το νομικό κυνήγι στον Δημαρχο για τις παρανομίες του δήμου με τα σκουπίδια, αλλά και με το άλσος. Εντός της ημέρας μάλιστα, αναμένεται αναλυτική απάντηση σε όλες τις… δράσεις του δήμου με το φυλλάδιο και τα όσα ακούστηκαν χθες στο Συμβούλιο για το θέμα της υπογειοποίησης.

 

Advertisement