12.10
09:13

Ετοιμάζεται να φορέσει τα καλά του το «Γ. Κασιμάτης»

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, προετοιμάζουν κατάλληλα την έδρα τους, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι όλα έτοιμα ενόψει του αυριανού αγώνα (13/10, 17:15).

Η αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ, θα φιλοξενήσει αύριο το πρώτο μεγάλο ματς της ΑΕΚ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και υψηλό δείκτη επικινδυνότητας, βάσει της συγκεκριμένης ομάδας που έχουμε δει στο παρελθόν.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της Ένωσης, τις τελευταίες μέρες και μετά την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ματς, να τρέχουν για κάποιες διορθωτικές αλλαγές, όσον αφορά τους χώρους του γηπέδου.

Το «Γ. Κασιμάτης» δέχεται κάποιες αλλαγές για να φορέσει τα καλά του και να υποδεχτεί το συγκεκριμένο ματς, με πρώτη και εμφανή αλλαγή να είναι τα κιγκλιδώματα που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα, μεταξύ εξέδρας και αγωνιστικού χώρου.

Η ΑΕΚ παίρνει τα μέτρα της, όσον αφορά την ασφάλεια των δυο ομάδων, αλλά και γιατί βάσει κανονισμού, θα μπορούσε να μηδενιστεί και να χάσει το ματς στα χαρτιά, πριν καν παίξουν οι δυο ομάδες, αν ένας «τυχαίος» μη αρμόδιος τους αγώνα, πάταγε μέσα στην σάλα για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς να γίνουν επεισόδια.

Κάτι τέτοιο όπως είναι λογικό θορύβησε τους ανθρώπους της Ένωσης και όλο αυτό το διάστημα έψαχναν λύσεις, πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, καταλήγοντας τελικά στην λύση των κιγκλιδωμάτων, για την πιο άμεση και ασφαλέστερη λύση.

 

Advertisement