10.10
15:34

Μια αγκαλιά με πολλά συναισθήματα!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Πέτρος Μάνταλος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για να βρεθεί κοντά στον 10χρονο φίλο της ΑΕΚ και προσωπικά του Έλληνα ποδοσφαιριστή, ώστε να του πει από κοντά τα «χρόνια πολλά».

Πριν λίγες μέρες μια ωραία έκπληξη περίμενε τον 10χρονο φίλο μας, τον Παναγιώτη, που νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο Παίδων με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Είχε τα γενέθλιά του και η ομάδα του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται καθημερινά στα Νοσοκομεία Παίδων απασχολώντας δημιουργικά τα παιδιά που νοσηλεύονται, του ετοίμασε ένα καταπληκτικό πάρτυ!

Ο χώρος γέμισε μπαλόνια και στολίδια! Η τούρτα ήταν διακοσμημένη με τους αγαπημένους του ήρωες από την ταινία Star Wars και ο Παναγιώτης ήταν πολύ χαρούμενος που γιόρταζε τα γενέθλιά του, έστω και μέσα στο νοσοκομείο.

Το καλύτερο όμως το κρατήσαμε για το τέλος! Ξέραμε ότι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ ο οποίος δέχτηκε με μεγάλη χαρά να έρθει στα γενέθλια του Παναγιώτη και να του κάνει έκπληξη! Ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα μας και ήρθε να του πει «χρόνια πολλά»!

Η χαρά του Παναγιώτη ήταν απερίγραπτη και η αγκαλιά που έδωσε στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή ήταν η πιο μεγάλη που είχε να δώσει! Μια αγκαλιά που έκρυβε πολλά συναισθήματα κι έδωσε δύναμη και θετική ενέργεια σε όλους. Η χαρά του μικρού μας φίλου ήταν απίστευτη ειδικά όταν έδωσαν την υπόσχεση να βρεθούν σύντομα και στο γήπεδο μαζί!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά τον Πέτρο Μάνταλο για την επίσκεψη και για την διάθεση που είχε να προσφέρει τεράστια Χαμόγελα στον Παναγιώτη!

*Το κείμενο γράφτηκε από τους εργαζόμενους στο Τμήμα Στήριξης Παιδιών με προβλήματα υγείας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement