01.10
21:30

“Κόλλησε” στο 1-1 με Νιουκάστλ η Λίβερπουλ

AEK1924.gr team
“Κόλλησε” στο 1-1 με Νιουκάστλ η Λίβερπουλ

Την τρίτη ισοπαλία της σε 7 αγώνες στην Premier League πήρε η Λίβερπουλ στο Νιουκάστλ (1-1), παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με γκολάρα του Κοουτίνιο. Από θέση οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης από τον Χοσέλου.

Μετά τη νίκη επί της Λέστερ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στα ανεπιτυχή αποτελέσματα, καθώς δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Νιουκάστλ, μένοντας στο 1-1 με τις “καρακάξες”.

Οι “ρεντς” πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 29ο λεπτό με γκολάρα του Κοουτίνιο, με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά 7 λεπτά αργότερα ισοφαρίστηκαν με τυχερό τρόπο από τον Χοσέλου, σε μία φάση που ο Ισπανός έχει ξεκινήσει από θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν κατάφεραν να βρουν ξανά δίχτυα, αφού είχαν σε κακή μέρα την επιθετική τους τριπλέτα, αποτελούμενη από τους Μανέ, Σαλάχ και Στάριτζ. Στο φινάλε του αγώνα, μάλιστα, σε κοντινό πλασέ του Ντιαμέ, θα μπορούσε να γίνει το 2-1 για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λόβρεν, φάση που διέφυγε της προσοχής του διαιτητή και των βοηθών του, και κατέληξε στα χέρια του Μινιολέ.

Πλέον, με τη διακοπή του πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -7 από την κορυφή και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, ισόβαθμη στην 6η θέση με τις Μπέρνλι και Γουότφορντ, ενώ η Νιουκάστλ έχει δύο βαθμούς λιγότερους.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Έλιοτ, Γιέντλιν, Λασέλ, Κλαρκ, Μανκίγιο, Σέλβι, Μερίνο (74′ Χέιντεν), Ρίτσι, Πέρεθ (90’+1 Ντιαμέ), Ατσού, Χοσέλου (79′ Γκέιλ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκόμεθ, Ματίπ, Λόβρεν, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κοουτίνιο, Σαλάχ (84′ Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν), Στάριτζ (74′ Φιρμίνο), Μανέ (74′ Σολάνκε)

Πηγή: sport24.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement