30.9
09:47

Άνοιξε για τα καλά η πόρτα της Εθνικής

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που καλείται στην Εθνική ομάδα απ’ την ΑΕΚ, δείχνοντας ότι άνοιξε για τα καλά η πόρτα της Εθνικής για τους παίκτες της Ένωσης.

Η ΑΕΚ γίνεται ξανά μετά από χρόνια αρωγός της Εθνικής ομάδας, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος κλήθηκε και γίνεται ο τέταρτος διεθνής ποδοσφαιριστής της Ένωσης. Συγκεκριμένα, μαζί με τον “Λάζο” κλήθηκαν και οι Πέτρος Μάνταλος, Τάσος Μπακασέτας και Γιάννης Ανέστης και για πρώτη φορά η ΑΕΚ θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις διεθνείς, μετά από καιρό.

Σίγουρα έπεται και συνέχεια, αφού δικαιωματικά δικαιούται μια κλήση στην Εθνική ομάδα, βάσει απόδοσης και εμφανίσεων και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος είναι κυριολεκτικά απίστευτος την εφετινή σεζόν και είναι θέμα χρόνου να κληθεί και αυτός με την Εθνική ομάδα, απ’ την στιγμή που δεν έχει και την πληρότητα στην συγκεκριμένη θέση (Τοροσίδης, Μανιάτης).

Απ’ εκεί και πέρα υποψηφιότητα για μια κλήση βάζει και ο Κώστας Γαλανόπουλος, αλλά είναι ακόμα σχετικά νωρίς.

Απ’ την άλλη δεν αποκλείεται μελλοντικά να ξανά κληθεί και ο Παναγιώτης Κονέ, απ’ την στιγμή που με τον ερχομό του στην Ένωση, μετατραπεί σαν ένας νέος …Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, βάσει εμφανίσεων ώστε να βάλει κι’ εκείνος έπειτα υποψηφιότητα για μια κλήση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement