
Η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 6-2 την Μπορντό στο “Parc des Princes” και είναι πια στην κορυφή με +3 απ΄τη Μονακό. Δύο γκολ ο Νεϊμάρ, από ένα οι Καβάνι, Εμπαπέ, Ντράξλερ και Μενιέ
Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι ξανά στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος με +3 απ’τη Μονακό, καθώς νίκησε 6-2 την Μπορντό και εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της ομάδας του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Δύο γκολ πέτυχε ο Νεϊμάρ και από ένα οι Καβάνι, Μενιέ, Ντράξλερ και Εμπαμπέ, με τους δύο τελευταίους να έχουν και ασίστ, όπως και ο Νεϊμάρ (στον Καβάνι).
Η Μπορντό είναι στην 3η θέση και αν είχε πάρει το “διπλό” στο “Parc des Princes” θα ήταν στο -1 απ’την κορυφή, αλλά τελικά είναι πια στο -7.
Αυτή δεν είναι μεγαλύτερη νίκη της ομάδας του Ουνάι Έμερι, καθώς με το ίδιο σκορ είχε νικήσει στο Παρίσι και την Τουλούζ.
ΠΑΡΙ ΣΖ: Αρεολά, Μενιέ, Μαρκίνιος, Κιμπέμπ, Γιούρι Μπερτσίτσε, Βεράτι (79′ Ενκουνκού), Ραμπιό (70′ Λο Σέλσο), Ντράξλερ, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (61′ Ντι Μαρία).
ΜΠΟΡΝΤΟ: Κοστίλ, Σαμπαλί (34′ Λέβτσουκ), Τουλαλάν, Γιοβάνοβιτς, Πελενάρ, Οτάβιο, Λεράγκερ, Γιουνούς Σανκαρέ, Μάλκομ, Καμανό (75′ Ζονατάν Καφού), Ντε Πρεβίλ (56′ Μεντί).
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement