29.9
22:21

Πάλι στα Σπάτα ο Μελισσανίδης

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Τίγρης ανέβηκε και σήμερα στα Σπάτα για να βρεθεί κοντά στην ομάδα, ενόψει του αγώνα της Τρίπολης, που για πολλούς είναι κομβικής σημασίας.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της ομάδας και σε ιδιαίτερες περιπτώσεις που θα χρειαστεί να δώσει το παρών, θα ξεκλέψει λίγο χρόνο απ’ το βαρύ του επαγγελματικό πρόγραμμα για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα.

Μπορεί η Ένωση, την ερχόμενη Κυριακή να μην έχει να παίξει κάποιο ντέρμπι, αλλά το ματς είναι το ίδιο πολύ σημαντικό, όπως ένα ντέρμπι. Αυτός είναι και ο λόγος που ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ, έχει προαναγγείλει ήδη ακόμα ένα πριμ σε περίπτωση νίκης της ομάδας εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Πέραν όμως απ’ αυτό ο Τίγρης θέλησε να βρεθεί για ακόμη μια φορά τις τελευταίες μέρες δίπλα στην ομάδα, με την παρουσία του και μόνο να στέλνει μήνυμα στήριξης σε όλους μέσα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Γι’ αυτό ανέβηκε και σήμερα στα Σπάτα για να παρακολουθήσει την προπόνηση της Ένωσης, αλλά και να τα πει με συγκεκριμένα στελέχη του Δικεφάλου, συζητώντας για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής αλλά και για την σενέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γενικά η οικογένεια Μελισσανίδη, δεν αφήνει σε κρίσιμα ματς την ομάδα μόνη, αφού και παραμονή του αγώνα με την Αούστρια, ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, Γιώργος, ανέβηκε για να βρεθεί κοντά στην ομάδα.

Advertisement