24.9
13:21

Ο Δημάτος για Πανταζή: «Μας δίδαξε με τη στάση ζωής του τι σημαίνει ΑΕΚ»

Κώστας Κοσικίδης
Ο Δημάτος για Πανταζή: «Μας δίδαξε με τη στάση ζωής του τι σημαίνει ΑΕΚ»

Ο Νίκος Πανταζής θα βραβευτεί απόψε απ’ την ΑΕΚ για την προσφορά του, όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και ο Ανδρέας Δημάτος τοποθετήθηκε λέγοντας λίγα λόγια για τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ.

Αναλυτικά έγραψε:

«Και κάπως έτσι έφτασε η ώρα, πριν από ένα μεγάλο ντέρμπι, να τιμήσει η ΑΕΚ τον Νίκο Πανταζή. Μία από τις σπάνιες περιπτώσεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που η φυσιογνωμία ενός νεαρού παιδιού που στα 23 του χρόνια ανέλαβε το πόστο του φυσιοθεραπευτή να ταυτιστεί τόσο πολύ μέσα στο πέρασμα των χρόνων με μια ομάδα.

Από τη μια υπάρχει το κλισέ περί του πιο πιστού στρατιώτη, υπάρχει η συγκλονιστική εικόνα στο Περιστέρι, υπάρχει η πίκρα και το πηγαίο χαμόγελο της δικαίωσης. Οι τίτλοι και οι απογοητεύσεις στις δύσκολες στιγμές στο διάβα της ιστορίας που μάλλον ήταν περισσότερες.

Ολα αυτά υπάρχουν για την ΑΕΚ και για την 45χρονη διαδρομή του υπηρετώντας αυτό που αγάπησε και με το οποίο συνδέθηκε.

Για εμάς, που τον γνωρίσαμε ως νεαροί ρεπόρτερ, υπάρχει μόνο ένα απλό και λιτό «ευχαριστώ» για όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί και σε εμάς η υπηρεσία του υπήρξε τεράστια. Μας δίδαξε με τη στάση ζωής του και την εμπειρία του να καταλάβουμε τι σημαίνει ΑΕΚ. Μας έμαθε ιστορία. Και μας αφήνει τεράστια παρακαταθήκη.
Και γνώσης, αλλά και κρίσης προσώπων και καταστάσεων.

Ενα απλό ευχαριστώ και τίποτα περισσότερο».

Δείτε την δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement