
Η Σαουθάμπτον πέρασε (και αυτή) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (0-1) με τους «Αετούς» να πετυχαίνουν το… απόλυτο σε ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος (5/5) και να βλέπουν την Championship να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο.
Ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο- νέα αρχή, νέος προπονητής, νέες… ελπίδες. Για την γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο, αποδείχτηκαν ξεκάθαρα φρούδες: μπορεί ο Φρανκ Ντε Μπουρ να έφυγε κακήν κακώς από τους «Αετούς» και ο Ρόι Χότζον να τον αντικατέστησε, όμως η αγωνιστική μοίρα των σημερινών γηπεδούχων στο ματς με την Σαουθάμπτον δεν άλλαξε.
Ο Ντέιβις μόλις στο 6΄ πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ στο δοκάρι και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 των «Αγίων», σκορ που έμελλε, τελικά, να μην αλλάξει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.
Έτσι, η Πάλας έκανε ρεκόρ: μετά από 5 ολόκληρα ματς στη φετινή Premier League δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά, με τους μηδέν βαθμούς στο σακούλι της να μοιάζουν καταδικαστικοί για τη φετινή της πορεία στο Νησί.
Η Championship έχει ανοίξει ήδη τα φτερά της και περιμένει…
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement