09.9
09:33

Μηνύει τον Μελισσανίδη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ο Κούγιας!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο γνωστός ποινικολόγος μετά την επίθεση που δέχτηκε από ανθρώπους του Δημήτρη Μελισσανίδη, πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του ισχυρού άντρα της ΑΕΚ.

Μετά το θερμό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης, ο Αλέξης Κούγιας μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση στον ισχυρό άντρα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΑΕΛ κατέθεσε μήνυση για ανθρωποκτονία κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς ισχυρίστηκε ότι μετά από μια λεκτική επίθεση που είχαν οι δυο άνδρες, ο Τίγρης τον γρονθοκόπησε και έπειτα τον ποδοπάτησε με σκοπό τον βαρύ τραυματισμό του.

Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος ζήτησε απ’ τις αστυνομικές Αρχές να εξετάσουν το υλικό απ’ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της καφετέριας που έγινε το περιστατικό, ώστε να αποδειχθούν τα λεγόμενα του.

Κάτι που δείχνει ότι θα υπάρξουν αρκετά επεισόδια, μετά την θερμή επίθεση των δυο ανδρών με το πιθανότερο σενάριο, να λήξει σε κάποια αίθουσα δικαστηρίου.

Advertisement