08.9
08:50

Τα λάθη που ξέρει και αναγνωρίζει…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Πάνος Καλογερόπουλος γράφει στον #PsyxiatRo για τον δίκαιο Δημήτρη Μελισσανίδη που ξέρει να αναγνωρίζει τα όποια λάθη γίνονται στην καθημερινότητα της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ενώ βλέπει μπροστά και με μεθοδικές κινήσεις επαναφέρει το μοντέρνο μοντέλο στην ΑΕΚ

Η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ΑΕΚ επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά το ότι ο μοναδικός ισχυρός άντρας που παίρνει τις μεγάλες αποφάσεις για την Ένωση είναι ο Τίγρης. Αυτός θα αποφασίσει για το ποιος θα φύγει, ποιος θα μείνει και ποιος θα επιστρέψει στην ομάδα, και κανένας άλλος. Άλλωστε πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γράψει σελίδες στην ιστορία της ΑΕΚ, και θα συνεχίσει να γράφει όσο ο ίδιος μπορεί και θέλει να κάνει κουμάντο στην νέα δική του ΑΕΚ.

Το έκανε με το γήπεδο, τολμώντας να τα βάλει με πολλούς εχθρούς που ούτε ο ίδιος πίστευε ποτέ ότι θα συναντήσει… Το έκανε με την επαναφορά του Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα, όταν πριν από μερικά χρόνια ο Ανδαλουσιανός είχε φύγει ως «παπατζής», το κάνει και τώρα με τον «Λύμπε».

Ο Λυμπερόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ για να συνεχίσει το έργο που άφησε πίσω του όταν αναγκάστηκε να αποχωρήσει από αυτήν καθώς παρενέβαιναν στο έργο του άνθρωποι με τους οποίους μπορεί βεβαίως να συνεργάζεται και τώρα, αλλά υπό άλλες πλέον συνθήκες. Ο Μελίσσανίδης αναγνώρισε το λάθος της φυγής του από την ομάδα, όχι τόσο γιατί ο Μαϊστόροβιτς δεν έκανε εξαιρετική δουλειά στην ίδια καρέκλα. Τουναντίον, ο Τίγρης έμεινε ευχαριστημένος με τον Σουηδό ωστόσο η επιστροφή του «Λύμπε» δίνοντας του αυτή τη φορά τα κλειδιά των αποδυτηρίων της ΑΕΚ, θα δυναμώσει το πλάνο που ο ίδιος ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ έχει στο μυαλό του.

Άλλωστε, ο άλλοτε αγαπημένος ποδοσφαιριστής στην κερκίδα της ΑΕΚ, θα πάρει παραπάνω ευθύνες στην δεύτερη του θητεία υπό άλλο πόστο στην ομάδα. Το μοντέλο του τεχνικού διευθυντή με την ταμπέλα του συγκεκριμένου τίτλου, δεν αρέσει στον Μελισσανίδη που θέλει έναν άνθρωπο που θα έχει εικόνα και άποψη για όποιο θέμα υφίσταται στην ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ.

Έτσι λοιπόν ο «Λύμπε» παίρνει και πάλι την ευκαιρία του, (αυτή τη φορά με ίσους όρους) και αυτή τη φορά το έργο του θα κριθεί από την αρχή και με αξιοκρατία, ελπίζοντας βέβαια η δουλειά του Μεσσήνιου να αφήσει στίγμα θετικό.

Τα λάθη αναγνωρίζονται κι αυτό θα πάει ένα βήμα μπροστά την ΑΕΚ. Φάνηκε άλλωστε αυτό με την επιστροφή τόσο του Άκη Ζήκου στο πόστο των ακαδημιών, όσο και τώρα του Λυμπερόπουλου όπου σήμερα μάλιστα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

 

Advertisement