
Η ΑΕΚ Futsal έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Δυνατά φιλικά, υψηλοί στόχοι και… οι τρεις που κάνουν την διαφορά
Η Ένωση έχει ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και έχει μπροστά της δύο σημαντικά τουρνουά, έχοντας τοποθετήσει ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν. Η έλευση του νέου προπονητή Γιάννη Ζιάβα, ο περσινός κορμός και οι τρεις μεταγραφικές προσθήκες δείχνουν ότι η ομάδα έχει υψηλά στάνταρ.
Ο Γιάννης Ζιάβας θα έχει την ευκαιρία μέσα στο εδιάστημα των επόμενων δέκα ημερών να βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για το σύνολο του, αφού θα δει τους Κιτρινόμαυρους σε αγωνιστικούς ρυθμούς σε δύο δυνατά τουρνουά.
Συγκεκριμένα την Κυριακή (10/9) η ΑΕΚ θα λάβει μέρος στο τουρνουά που διοργανώνει η Ολυμπιάδα, στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής. Η σεζόν για την Ένωση στο ποδόσφαιρο σάλας θα αρχίσει στις 16:00 και στη συνέχεια θα αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό στις 17:00.
H ομάδα θα ταξιδέψει και στην Κύπρο, εκεί όπου θα συμμετάσχει στο 3ο Nicosia Futsal Cup στο κλειστό γήπεδο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» στις 16-17 Σεπτεμβρίου.
Στην διοργάνωση θα συμμετέχουν ο ΑΠΟΕΛ, η CRI AEΛ, η ΑΕΚ Λάρνακας και φυσικά η Ένωση. Η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα θα παίξει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την ΑΕΛ και αν νικήσει θα αντιμετωπίσει μια εκ των ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας στον τελικό.

Οι τρεις μεταγραφικές κινήσεις που ανεβάζουν το επίπεδο
Η ΑΕΚ Futsal τη φετινή μεταγραφική περίοδο προχώρησε στην προσθήκη τριών παικτών. Ο λόγος για τους Αντώνη Μάνο, Δημήτρη Θανασάι και τον Χόργε Νταβίντ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement