
Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Σοφία Κοσμά, δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας, παρότι επίσημα προς το παρών δεν έχει ανακοινωθεί κάτι απ’ την Μάνα ΑΕΚ, αλλά συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει.
Όπως όλα δείχνουν η Σοφία Κοσμά θα φοράει την επόμενη χρονιά την κιτρινόμαυρη φανέλα, έπειτα απ’ την συμφωνία της ίδιας με την Ένωση, απ’ την στιγμή που δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 ο Ηρακλής Κηφισιάς και άφησε όλες τις αθλήτριες του ελεύθερες.
Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε αυτήν την συγκυρία και όπως είναι λογικό, θέλησε να φέρει πίσω στην ομάδα την Σοφία Κοσμά, ώστε να δυναμώσει κι’ άλλο για να πετύχει τον στόχο της, που δεν είναι άλλος, απ’ την άνοδο στην Α1 κατηγορία.
Κάπως έτσι η αθλήτρια έδωσε τα χέρια μέχρι στιγμής με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται και σήμερα να υπογράψει το συμβόλαιο της και να ανακοινωθεί απ’ την Ερασιτεχνική. Πάντως την πρώτη της προπόνηση πριν λίγη ώρα την πραγματοποίησε στο κλειστό του ΦΕΑ, το οποίο θα αποτελέσει και φέτος το γήπεδο του τμήματος Γυναικείου Βόλεϊ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement