04.9
18:24

Επιστρέφει στις προπονήσεις η Παπαχρήστου

AEK1924.gr team
Advertisement

Η Βούλα Παπαχρήστου επιστρέφει σταδιακά στις προπονήσεις, βάζοντας στόχο το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος του Ευρωπαϊκού ανοιχτού το 2018.

Σε καθημερινούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά η Βούλα Παπαχρήστου, αφού ολοκλήρωσε την περίοδο ξεκούρασης και τις διακοπές με την οικογένεια της.

Η 28χρονη αθλήτρια στη διάρκεια της θερινής σεζόν δεν πήγε όσο καλά θα ήθελε, γεγονός που την πείσμωσε και την έκανε να σκέφτεται ήδη τις αγωνιστικές προκλήσεις του 2018.

Η “χάλκινη” πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Βελιγράδι θα κυνηγήσει τη διάκριση τόσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού, όσο και στο Ευρωπαϊκό ανοιχτού, που είναι και ο βασικός στόχος για τη νέα χρονιά.

“Το πόδι μου είναι πολύ καλύτερα. Οι εξετάσεις που έκανα μετά το Παγκόσμιο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο ο γιατρός της ομοσπονδίας, Διονύσης Χίσσας, μου συνέστησε να μην βιαστώ να ξεκινήσω προπόνηση, να ξεκουραστώ αρκετά και παράλληλα να κάνω μια σειρά από ασκήσεις ενδυνάμωσης”, υπογράμμισε.

“Από εβδομάδα είναι πιθανό να ξεκινήσω μόνη μου λίγο τρέξιμο, ενώ με το γκρουπ αναμένεται να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας αρχές Οκτωβρίου, όπως κάθε χρόνο. Σίγουρα με ενδιαφέρει το Παγκόσμιο κλειστού, διοργάνωση στην οποία έχω ήδη ένα μετάλλιο, όμως, ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού, όπου θα κυνηγήσω ακόμη και το χρυσό”, συμπλήρωσε.

Η έμπειρη άλτρια του τριπλούν αναφέρθηκε και στη χρονιά που ολοκληρώθηκε: “Κάθε χρονιά έχει τις ιδιαιτερότητες της, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες της.  Προσπαθήσαμε μαζί με τον προπονητή μου (σ.σ. Γιώργος Πομάσκι) για το καλύτερο, ωστόσο όλα είναι στο πρόγραμμα. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά από ιώσεις και παρά το γεγονός ότι έβγαλα πολύ καλή προετοιμασία, ο οργανισμός μου έχασε τη φρεσκάδα του και δεν μπόρεσε να επανέλθει. Προχωράμε μπροστά και συνεχίζουμε με νέους στόχους”.

Πηγή: sport24.gr

Advertisement