03.9
11:03

Τι άλλο να σου πω για να σε πείσω;

Advertisement

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλησε να σκάσει την τελευταία «βόμβα» χθες (2/9), ολοκληρώνοντας το ρόστερ της Βασίλισσας με έναν ΝΒΑερ. Και κάποιοι, ακόμα, δεν έχουν πειστεί για το εγχείρημα του να κάνει την ομάδα πάλι πρώτη. Γράφει η Πένυ Μακρή στον Psyxiatro

Μάνι Χάρις, Ντελρόι Τζέιμς, Κέισι Μπάρλοου, Μάικ Γκριν, Κλιάντονι Έρλι, Βασίλης Ξανθόπουλος, έξι μεταγραφές (πέραν των μικρών και των ανανεώσεων)… υπερβάσεις από τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος έχει βαλθεί να φέρει τον κόσμο στο κλειστό για να θαυμάσει τη Βασίλισσα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν εφησυχάζει, δεν βρίσκει δικαιολογίες για να μην ενισχύσει την ομάδα.  Αντίθετα, κάθε χρόνο οι κινήσεις που γίνονται ανεβάζουν το επίπεδο και φέτος, στην Ένωση θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Θέλουν ένα ρόστερ γρήγορο και αθλητικό και ο Αγγελόπουλος έδωσε τα εφόδια στον Σωτήρη Μανωλόπουλο να δουλέψει κάτω από τις συνθήκες που ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Αγγελόπουλος δεν πτοείται από το… σνομπάρισμα του κόσμου. Η επιμονή και η υπομονή του μπροστά σε ένα άδειο κλειστό δυναμώνει, τον πεισμώνει, αντί να τον κάνει να τα παρατήσει και να φύγει, εισπράττοντας την αχαριστία αρκετών, οι οποίοι το παίζουν… πλούσιοι με ξένες (τις δικές του) τσέπες, μιλώντας ΠΑΝΤΑ έξω από το χορό.

Κριτικοί του πληκτρολογίου και… πολυλογάδες, μέχρι να τους ζητηθεί ένα ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας ή έστω η παρουσία τους, πολυτιμότερη από οποιοδήποτε ποσό. Της όποιας ομάδας. Τα ζήσαμε και με την Κάρτα Φίλου, τα ζούμε ακόμα δηλαδή. Αλλά οι απαιτήσεις στον Θεό. Για παίκτες, για προπονητές, για γήπεδο!

Παίκτες λοιπόν πήραμε, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους Έλληνες προπονητές και η προσπάθεια του στηρίζεται και το για το γήπεδο, είναι γνωστό ότι ο Αγγελόπουλος «τρέχει» για το τένις του ΟΑΚΑ, όπως και παλαιότερα «έτρεξε» το θέμα του Γαλατσίου (άσχετα με το αν οι συνθήκες δεν του επέτρεψαν να προχωρήσει).

Τι άλλο μπορεί να θέλει λοιπόν ένας φίλαθλος/ οπαδός, όταν έχει μια υγιή ομάδα, έναν πρόεδρο που νοιάζεται και προσπαθεί για το καλύτερο και στα… σκαριά ένα γήπεδο; ΑΕΚ ΔΕΝ είναι μόνο το ποδόσφαιρο και αν κάποτε υπήρχαν δικαιολογίες για την απουσία του κόσμου, σήμερα δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ.

ΥΓ Οι πιστοί είναι πάντα εκεί και σε αυτούς αξίζει περισσότερο τα όσα εξαιρετικά συμβαίνουν στη Βασίλισσα.

ΥΓ1 Από Δευτέρα (04/09) ανοίγουν όλες οι θέσεις, και ξεκινά η διάθεση των ελεύθερων θέσεων, τις ώρες 10:00-18:00. Αναλυτικά εδώ.

 

 

Advertisement