Ένα από τα πιο «βαριά» ονόματα στο χώρο του ελληνικού Ράγκμπι, ο Κωνσταντίνος Ρούσσος, γεννημένος στο Μαρούσι το 1985, συμφώνησε να φορέσει τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα της ΑΕΚ και παράλληλα, θα φορέσει το «περιβραχόνιο» του αρχηγού, γεγονός που επιβεβαιώνει τις αναγγελίες μας για τις υψηλές βλέψεις της ομάδας μας.
Ο Ρούσσος έχει στο ενεργητικό του 3 εγχώριους τίτλους με τον Πήγασο Νέου Κόσμου την περίοδο 2014-2015 και με τον Άγιο Θωμά τις περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.
‘Εχει αναδειχθεί MVP και πρώτος σκόρερ Ελλάδος και τις τρεις παραπάνω περιόδους. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι μέλος και αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Ο Ρούσσος είχε συμμετοχή στη δημιουργία της ομάδας και ήταν εξ εκείνων, που έδωσαν το «παρών» το προηγούμενο διάστημα (μαζί με τον Νικόλαο Ζιάκα) στις καθοριστικές επαφές με τη Διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ και τον Πρόεδρό της, κο Αλέξανδρο Αλεξίου.