25.8
08:30

Με Αραούχο ακόμα πιο μακριά…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Πάνος Καλογερόπουλος γράφει στους PsyxiatRous, επηρεασμένος από τα εκατομμύρια του market pool μετά την τεράστια πρόκριση της AEK απέναντι στους Βέλγους που της αλλάζει όλη τη μοίρα

Τα είχα πει και τα ξανά λέω και να τον ακούτε τον PsyxiatRo… Η πρόκριση αυτή ήταν, και είναι ζωτικής σημασίας για την Ένωση! Τεράστια τα οικονομικά οφέλη μετά και τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, τεράστιο βήμα για να έλθει ξανά το κλαμπ σε ρυθμούς γνώριμους που πολλοί όμως είχαν ξεχάσει μετά από τόσα χρόνια.

Η πρόκριση απέναντι στην Μπριζ με τον τρόπο μάλιστα που ήρθε και με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμφάνιση της ομάδας απαιτεί πλέον το κάτι παραπάνω όχι μόνο για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο σε έναν όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από τόσο καιρό αλλά και για να εδραιωθείς σε εθνικό επίπεδο, καθώς η μυστική συνταγή για να την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι απαραίτητα το μεγαλύτερο μπάτζετ.

Η υπέρβαση αυτή κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει γίνει νωρίτερα αλλά μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή η ομάδα έχει ένα πλάνο συγκεκριμένο που ακολουθεί με τα καλά του και τα κακά του. Που όμως μέσα από αυτό το πλάνο και έχοντας πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα της, κατάφερε να πάρει μια πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Η μεγάλη λοιπόν ευκαιρία της ΑΕΚ με τον διακαή πόθο φιλάθλων και διοίκησης, Σέρχιο Αραούχο, είναι τώρα! Με όρους που θα πέσουν στο τραπέζι και με υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές ο Αργεντινός πρέπει να ξανά ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και μαζί με αυτόν η ΑΕΚ να κάνει πλέον και το επόμενο ακόμα πιο μεγάλο βήμα.

Είναι μεγάλη ευκαιρία τόσο για την ΑΕΚ, όσο για τον ίδιο αλλά και την Λας Πάλμας να επιστρέψει και να αγωνιστεί αυτός ο παίκτης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τέτοιου επιπέδου. Βέβαια στη ζωή δεν βασιζόμαστε και δεν κρεμόμαστε ποτέ από μόνο ένα σημείο, οπότε η ΑΕΚ οφείλει να έχει έτοιμη εναλλακτική λύση με παίκτη που έχει βιογραφικό γκολτζή. Με Αραούχο λοιπόν, ή με παίκτη αντίστοιχης αξίας του Αργεντινού η ΑΕΚ θα πάει ακόμα πιο μακριά φέτος…

Υ.Γ: Ο κανονικός προπονητής είναι εδώ από την αρχή και αγαπάει και ΑΕΚ, φροντίστε να τον στηρίξετε και στα δύσκολα όταν και αν αυτά έρθουν. Άλλωστε η χθεσινή τεράστια ΑΕΚ είναι δημιούργημα του.

Υ.Γ2: Αν πάντως χρειαστεί βοήθεια στο κουβάλημα με τις βαλίτσες, στο αεροδρόμιο θα έχει χιλιάδες ΑΕΚτζήδες να τον περιμένουν!

Advertisement