21.8
08:24

Να σταματήσει η γκρίνια και ο ενθουσιασμός…

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Advertisement

Ο Πάνος Καλογερόπουλος στέλνει στον PsyxiatRo τους γκρινιάρηδες που δεν μπορούν να χαρούν ακόμα και όταν η ομάδα τους κερδίζει ενώ μοιράζει ψυχοφάρμακα σε όσους κάνουν το άσπρο μαύρο με την εικόνα της Ένωσης που ασφαλώς χρειάζεται ενίσχυση για τη δύσκολη συνέχεια

Τι κακό πράγμα κι αυτό να μην μπορούμε να χαρούμε μια νίκη της ομάδας μας. Αμέσως η γκρίνια, τα σχόλια, η απαξίωση που αν κάποιος παρατηρούσε από μακριά μη γνωρίζοντας το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα νόμιζε ότι η ΑΕΚ είτε είχε χάσει στην πρεμιέρα ή τουλάχιστον είχε φέρει ισοπαλία.

Δεν γνωρίζω αν θα τα καταφέρει έτσι και σε επόμενους αγώνες η Ένωση, δηλαδή να κερδίζει ένα παιχνίδι που από την αρχή φαίνεται πως της πάει στραβά, ωστόσο οφείλουμε όλοι να ομολογήσουμε πως από τέτοια ματς πέρσι βρέθηκε από νωρίς πολύ πίσω όσον αφορά τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πρέπει λοιπόν κουτσά στραβά να κάνει επαγγελματικές νίκες η ομάδα όσο κι αν δυσκολεύει ένα παιχνίδι από απουσίες ή από αποφάσεις διαιτητικές.

Παρένθεση, η ΕΠΟ άλλαξε, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάτι ακόμα δεν πάει καλά. Προφανώς και θα χρειαστεί χρόνο για να ξεβρωμίσει όλη αυτή τη σαπίλα που βρώμιζε τόσα χρόνια το Ελληνικό ποδόσφαιρό, αλλά δεν χρειάζεται να πανηγυρίζουμε παρά μόνο να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και πάνω απ’ όλα να κοιτάμε την ομάδα μας.

Πολλοί από εμάς φτάνουμε στο άλλο άκρο. Κάνουμε το άσπρο μαύρο και περνάμε στην αντίθετη πλευρά. Είναι όμορφο πράγμα να αναγνωρίζεις τις αδυναμίες σου και να τις μεταφέρεις δίχως γκρίνια και απαξίωση. Ασφαλώς και η ομάδα χρειάζεται επιθετικό και ασφαλώς αν η πρώτη περίοδος πάει μόνο με Αλμέιδα, Λιβάγια και Γιακουμάκη θα έχει πρόβλημα… Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την Μπριζ για να κινηθούμε ή όχι για παίκτες! Ούτως η άλλως η ομάδα χρειάζεται σε 1-2 θέσεις ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά για να χτυπήσεις πρωτάθλημα αλλιώς…

Υ.Γ: Το νου μας τώρα την Πέμπτη στο παιχνίδι με του Βέλγους. Ας έχουμε αυτή τη φορά όσο τύχη πρέπει κι ας είμαστε ήρεμοι… Θα είναι πολύ σημαντικό βήμα στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μια πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Advertisement