19.8
21:21

Ονιράμα… και τρελό πάρτι στην Πάρο! (PICS)

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Ονιράμα… και τρελό πάρτι στην Πάρο! (PICS)
Advertisement

Ένα τρελό πάρτι στήθηκε στη παραλία Σάντα Μαρία της Πάρου από τους ΟΝΙΡΑΜΑ. Το δημοφιλές συγκρότημα ξεσήκωσε το κόσμο που κατέκλυσε τη διάσημη παραλία του νησιού. Η συναυλία κράτησε για πάνω από τρεις ώρες και το συγκρότημα αποθεώθηκε.

Στο πλευρό του Θοδωρή Μαραντίνη ήταν η γοητευτική σύζυγος του Σίσσυ Χρηστίδου που απαθανάτιζε συνεχώς με το κινητό της τα τραγούδια που της άδειες με ο Frontman των ΟΝΙΡΑΜΑ. Εκεί ήταν και ο παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος με την Νατάσσα Κλογρίδη που δεν σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν. Το τρελό πάρτι που στήθηκε είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πάνω από 2.000 κόσμου βρέθηκε μπροστά από την εντυπωσιακή σκηνή.

Ήταν η Τρίτη συναυλία μετά τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τις Μέλισσες και η ανοδική πορεία του τουρισμού στο κυκλαδίτικο νησί με τα events στη συγκεκριμένη παραλία ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο. Απέναντι από την παραλία δεκάδες γιοτ και κότερα έκαναν τη παραλία να θυμίζει Μύκονο… το καλοκαίρι στην Παρο φέτος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και την επόμενη σεζόν ετοιμάζονται πολλά events ακόμα και με ξένους καλλιτέχνες.

Ο επιχειρηματίας Χάρης Καλύβας έχει δημιουργήσει το φετινό καλοκαίρι τα πιο σπουδαία event στο νησί της Πάρου με τις συναυλίες Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μέλισσες, ΟΝΙΡΑΜΑ και μια πλειάδα ξένων διάσημων DJ’s όπως ο Τόνι Λορέτο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->