29.7
10:06

Κάθε μέρα γιορτή

Πένυ Μακρή
Κάθε μέρα γιορτή

Η Νέα Φιλαδέλφεια γιορτάζει κάθε μέρα την επιστροφή της ΑΕΚ στα Ιερά Χώματα και στο οικόπεδο της, όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες καθημερινά γίνεται… λαϊκό προσκύνημα από τον κόσμο που περνάει να τσεκάρει τις εξελίξεις.

Πάνω από 15.000 κόσμος βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο μαγικό οικόπεδο, μέσα στο κατακαλόκαιρο και με μια βροχή που τρόμαξε πολλούς και ανάγκασε και αρκετούς να φύγουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ γιόρτασε το μεγάλο γεγονός της έκδοσης της οικοδομικής άδειας και χθες ξεκίνησαν τα έργα, με την ισοπέδωση του χώρου, την περίφραξη και σήμερα την εκσακφή. Όλα αυτά υπό το βλέμμα των Ενωσιτών, οι οποίοι βρίσκονται κάθε στιγμή στο οικόπεδο και βλέπουν τις εξελίξεις.

Αυτό γίνεται από την πρώτη στιγμή που μπήκαν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο και θα συνεχίσει να συμβαίνει καθημερινά, μέχρι και την τελευταία ημέρα, όταν όλα θα είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή στο σπίτι μας.

Ο κόσμος θα αποτελέσει τον… φρουρό της «Αγιάς Σοφιάς», ο οποίος ανα πάσα στιγμή θα επιβλέπει όλα όσα συμβαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα επόμενα περίπου δύο χρόνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement