Αν κάποιος έχει «τρελαθεί» τελείως με την έκδοση της οικοδομικής άδειας, την έναρξη των εργασιών και τη σημερινή γιορτή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος όλο τριγυρίζει τα ιερά χώματα για να τσεκάρει τα πάντα γύρω από τη σημερινή γιορτή.
Η ευτυχία όλων των ΑΕΚτσήδων δεν περιγράφεται με λόγια. Τα συναισθήματα είναι τόσα πολλά αλλά αποτυπωμένα μόνο σε ένα μόνιμο χαμόγελο στα πρόσωπα όλων.
Φυσικά και στου Δημήτρη Μελισσανίδη! Στου ανθρώπου που μόχθησε αυτά τα χρόνια για να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο χαρτί για να ξεκινήσουν τα έργα, εκείνου που αμφισβητήθηκε μέχρι και την τελευταία στιγμή,του μπροστάρη της επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και κυρίως του… οπαδού της ομάδας που ζει και αναπνέει για εκείνη, όπως όλοι μας.
Ο Τίγρης εδώ και μέρες περιφέρεται στη Νέα Φιλαδέλφεια και τσεκάρει τις εργασίες στο μαγικό οικόπεδο, εκεί όπου στις 20:30 θα ξεκινήσει ο Αγιασμός και στη συνέχεια θα κορυφωθεί η μεγάλη γιορτή, ενώ και χθες το απόγευμα πέρασε από το χώρο και τσέκαρε τα τελευταία, έτσι ώστε να είναι σίγουρος ότι όλα θα λειτουργήσουν ρολόι απόψε το βράδυ.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement