26.7
18:44

Επικοινώνησε η ΑΕΚ με την μητέρα της Μυρτώς

Κώστας Κοσικίδης
Επικοινώνησε η ΑΕΚ με την μητέρα της Μυρτώς

Μια ανάρτηση στο Facebook ήταν αρκετή για να επικοινωνήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ με την μητέρα της Μυρτώς, για να εξηγήσει ότι δεν ευθύνεται η ίδια για την παρεξήγηση που υπήρξε.

Στο Facebook η μητέρα της Μυρτούς, που είναι γνωστή φίλη της ΑΕΚ, έκανε κάποια παράπονα για τις συνθήκες που υπήρχαν στη θύρα των ΑΜΕΑ στο χθεσινό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ο χώρος που έχει δημιουργηθεί στο Στάδιο είναι απαράδεκτος και δεν μπορεί να φιλοξενεί άνετα άτομα ΑΜΕΑ.

Η ΠΑΕ απ’ την πλευρά της κλήθηκε να απολογηθεί προς την μητέρα της νεαρής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ευθύνεται η ίδια για την συγκεκριμένη παρεξήγηση. Συγκεκριμένα, της τόνισαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν υπό την επίβλεψη της UEFA και πήγαν βάσει εντολών.

Όντως, η ΑΕΚ δεν έχει την ευθύνη και συνεχίζοντας την απολογία τους, της εξήγησαν ότι σε παιχνίδια που μπορεί να έχει τον έλεγχο η Ένωση και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιλέγουν να βάλουν τα άτομα ΑΜΕΑ, μέσα στο ταρτάν του γηπέδου για να παρακολουθήσουν απ’ εκεί τον αγώνα.

Η ίδια έδειξε να καταλαβαίνει και να τονίζει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ότι κατάλαβε ότι όλο το πρόβλημα είναι του Σταδίου και όχι της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement