22.7
13:02

Ρυθμιστές μεταγραφών

Βαγγέλης Αρναούτογλου
Advertisement

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου ξετυλίγει το κουβάρι των μεταγραφικών εξελίξεων που ενδέχεται να προκύψουν τον Αύγουστο και καταγράφει τους βασικούς άξονες του σκεπτικού για επιπλέον δραστηριοποίηση στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο αμετροφάγος κόσμος του Ελληνα οπαδού, δεν θα αλλάξει ποτέ το μεταγραφικό σκεπτικό του. Πάντοτε θα υπάρχουν καλύτεροι εκεί έξω (ισχύει) και σχεδόν μόνιμα, αυτοί που υφίστανται στην ομάδα, θα είναι λιγότερο επαρκείς από όσο θα έπρεπε (δεν ισχύει πάντα).

Λίγοι βάζουν στη ζυγαριά ότι σήμερα διανύουμε μόλις την 22η Ιουλίου και μπροστά υπάρχει πολύς χρόνος για προσθήκες, ειδικά την περίοδο του Αυγούστου, όταν και προκύπτουν καλές ευκαιρίες για “γεμίσματα”. Όπως επίσης και το πόσο θα μπορούσαν να διαφοροποιηθούν η συμπεριφορά και το σκεπτικό της “Ένωσης” απέναντι στο κεφάλαιο “ενίσχυση”, εφόσον η ομάδα καταφέρει πρόκριση κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, άρα και εξασφάλιση συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Τα χρήματα που θα εξασφαλιστούν ως πριμ εισόδου στα γκρουπ της δεύτερη τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης (περίπου 2.600.000 ευρώ), είναι δεδομένο ότι θα ανοίξουν άλλους ορίζοντες και θα προκαλέσουν ενισχυμένο μεταγραφικό ενδιαφέρον. Άλλωστε θα θεριέψει και η όρεξη της εκπλήρωσης του άπιαστου “θαύματος” (συμμετοχή σε ομίλους του Champions League), καθώς με καλή ψυχολογία και τη βεβαιότητα ότι η ομάδα έχει ούτως ή άλλως εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή συνέχειά της, θα παίξει χωρίς άγχος για τις όποιες ελπίδες της αναλογούν.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

Advertisement