09.7
21:30

Θλάση ο Σιμόες, ενδεχόμενο να γυρίσει Αθήνα

Παναγιώτης Καλογερόπουλος
Θλάση ο Σιμόες, ενδεχόμενο να γυρίσει Αθήνα

Ο Πορτογάλος χαφ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο σημερινό φιλικό, αφού υπέστη θλάση δεξιού προσαγωγού. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα για να κάνει μαγνητική.

Ο Αντρέ Σιμόες ήταν ο σημερινός άτυχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μετά απ’ τον χθεσινό τραυματισμό του Όγκνιεν Βράνιες.

Είσαι ποδοσφαιρόφιλος! Είσαι ΑΕΚΤΖΗΣ! Θέλεις να μαθαίνεις όλα τα νέα της ομάδας σου άμεσα και γρήγορα! Το Football Loop Greece είναι η απόλυτη εφαρμογή που σου δίνει αυτή την δυνατότητα.
Η εφαρμογή του Football Loop είναι διαθέσιμη εντελώς δωρεάν στο Google Play και App Store.

Ο Πορτογάλος κεντρικός χαφ έγινε αναγκαστική αλλαγή, όταν ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι. Το ιατρικό τιμ εξέτασε τον Σιμόες και διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στο δεξί προσαγωγό.

Ο βαθμός της θλάσης θα γίνει γνωστός αύριο που θα κάνει κάποιες νέες εξετάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να γυρίσει πρόωρα στην Αθήνα, για να κάνει μαγνητική και να διαπιστωθεί πλήρως το μέγεθος της ζημιάς και να ξεκινήσει το «τρέξιμο» της αποθεραπείας του, ώστε να προλάβει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement