Το AEK1924 TV κατέγραψε τις αντιδράσεις του Ανδαλουσιανού τεχνικού της Ένωσης στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας επί Πολωνικού εδάφους απέναντι στην Καρπάτι Λβιβ.
Έντονα έζησε το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ στον πάγκο ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα παρ’ όλο που ο καιρός δεν ήταν ευνοϊκός για κανέναν, ο ίδιος ακόμα και κάτω από την βροχή δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του.
Τα «μπράβο» βέβαια δεν έλειψαν στις καλές προσπάθειες των παικτών αλλά ούτε και οι ατάκες. «This is attack», φώναξε κάποια στιγμή στον Βινίσιους μετά από μία πολύ ωραία ενέργεια του τελευταίου από το αριστερό άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ που κατέληξε σε φάση υπό προϋποθέσεις για γκολ. «Μπράβο Λιβάγια», φώναξε κάποια στιγμή ο Μανόλο σε μια όμορφη στιγμή του επιθετικού της ΑΕΚ ενώ δεν σταμάτησε να μεταφέρει την επιθυμία του για έντονο πρέσινγκ.
Δείτε τα βίντεο μέσα από την κάμερα του AEK1924 TV
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement