
Δεν έχουν τελειώσει για την ΑΕΚ οι περιπτώσεις των Αραουχο και Σκόκο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τα μεταγραφικά βάση σχεδιασμού, δεν παρεκκλίνουν ούτε σπαταλούν χρόνο, και περιμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά τους παραπάνω ποδοσφαιριστές
Ο κόσμος της Ένωσης (όπως είναι λογικό) περιμένει ένα μεγάλο… «μπαμ» αυτή τη μεταγραφική περίοδο από την ομάδα με δεδομένο ότι μετά από τόσα χρόνια η ΑΕΚ βρίσκεται στα προκριματικά του Champions League και χρειάζεται ενίσχυση τόσο στην επίθεση όσο και σε άλλες θέσεις.
Οι περιπτώσεις των Αραούχο και Σκόκο μπορεί αν μην μπαίνουν στο… «κάδρο» για τους υπεύθυνους του Δικεφάλου, παρά αναφέρονται πλέον ως ειδικές περιπτώσεις, καθώς τόσο ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της, Νάτσο, όσο και ο πιο κοντινός στη μνήμη , Αραούχο, φαίνεται πως για διαφορετικούς λόγους χρειάζονται παραπάνω χρόνο, κάτι που όμως δεν περισσεύει στην ΑΕΚ.
Το νέα από την Αργεντινή δεν είναι καλά, καθώς η Ρίβερ έχει μπει για τα καλά στην μέση για τον Σκόκο και φαίνεται πως είναι και πολύ κοντά στην απόκτηση του, παρά το γεγονός ότι ο 32χρονος θα ήθελε να αποφύγει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα στην Αργεντινή πέρα από την Νιούελς.
Ο Σέρχιο Αραούχο φαίνεται πως θα πάρει την ευκαιρία του στην Λας Πάλμας και θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, παρ’ ότι δεν είναι σίγουρο τελικά ότι θα συνεχίσει στην Ισπανία.
Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ θα περιμένουν μεν για τις όποιες εξελίξεις και για το αν τελικά θα μπει το «κερασάκι στην τούρτα», ωστόσο μέχρι τότε θέλουν να κλείσουν τις όποιες τρύπες υπάρχουν στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, έτσι ώστε στην Πολωνία η να είναι όσο πιο πλήρης μπορεί.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement