26.6
01:31

Τα καλύτερα έρχονται!

Κώστας Κοσικίδης
Advertisement

Ο Κώστας Κοσικίδης γράφει για πρώτη φορά στους «psyxiatRous» και καλωσορίζει τους αναγνώστες του ανανεωμένου AEK1924.gr.

Πριν καλά-καλά κλείσω ένα χρόνο στην οικογένεια του AEK1924, έχω την ευκαιρία να βάλω κι εγώ το μικρό μου λιθαράκι σε αυτή την αλλαγή που κάνει το site μετά από 4,5 χρόνια λειτουργίας του.

Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό, που μου έχει δοθεί η δυνατότητα να συνεργαστώ, με τέτοιους αξιόλογους συναδέλφους, στην αρχή της δημοσιογραφικής μου πορείας.

Το AEK1924 άλλαξε ριζικά και από σήμερα θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε, όλες εκείνες τις αλλαγές που σας είχαμε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό. Το site που τα τελευταία χρόνια το έχετε αγαπήσει και το έχετε βάλει μέσα στα σπίτια σας, αλλάζει όψη, αλλά όχι και πλάνο.

Η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σε ότι αφορά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ απ’ το ποδόσφαιρο μέχρι το τελευταίο τμήμα της Ερασιτεχνικής, θα παραμείνει ίδια, στοχεύοντας πάντα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα καλύτερα ακόμα δεν έχουν έρθει, γιατί προφανώς είμαστε ακόμα στην αρχή. Με εσάς ως συνοδοιπόρους στο μακρινό ταξίδι του κιτρινόμαυρου κόσμου, θα μπορούμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς, για να σας αποδίδουμε πάντα τα μέγιστα.

Οι αλλαγές στις οποίες έχουμε προβεί δεν είναι μόνο στο design της ιστοσελίδας, αλλά και σε πρακτικό επίπεδο, για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά το «στρατόπεδο» της ΑΕΚ. Επίσης, θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά, να τα λέμε ζωντανά πριν από κάθε αγώνα της ΑΕΚ, μέσω των Pre Game του AEK1924 TV, σε εντός και όσο το δυνατόν περισσότερους εκτός έδρας αγώνες, έπειτα απ’ την μεγάλη επιτυχία που είχαμε την περασμένη σεζόν.

Τέλος, θα ήθελα να σας καλωσορίσουμε και επίσημα στο ανανεωμένο AEK1924.gr, με την συμβουλή να μείνετε συντονισμένοι, γιατί τα καλύτερα έρχονται…

Υ.Γ.: Απ’ εδώ και στο εξής θα έχω την δυνατότητα να μοιράζομαι μαζί σας, την γνώμη μου και τις απόψεις μου, γύρω απ’ την κιτρινόμαυρη καθημερινότητα και τον κόσμο της ΑΕΚ, αφού με αυτήν την αλλαγή του site μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι κι εγώ ένας απ’ τους «phyxiatRous».

Advertisement