22.6
08:06

Καμία αλλαγή στις ποινές των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Πένυ Μακρή
Καμία αλλαγή στις ποινές των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Advertisement

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε τις εφέσεις των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο.

Οι ποινές των δύο ομάδων παραμένουν ως έχουν, με τον ΠΑΟΚ να έχει 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 282.500 ευρώ και την ΑΕΚ, 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων και πρόστιμο 170.000 ευρώ. 

Αναλυτικά η απόφαση: 

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις, σχετικά με τις εφέσεις που άσκησαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κατά αποφάσεων της Πειθαρχικής Επιτροπής, καθώς επίσης με την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συνεκδικάζει την υπ’ αριθ. πρωτ.  16378/6-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», την υπ’ αριθ. πρωτ.  16952/2-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη μόνο ως προς τη διάταξη με την οποία έγινε δεκτή η υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». 

Διακρατεί και δικάζει την υπόθεση μόνο ως προς την εκδίκαση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετης παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Απορρίπτει την υπ’ αριθμ. πρωτ. 153241/24-5-2017 πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.» κατά της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ». 

Δέχεται τυπικά: την υπ’ αριθ. πρωτ.  16378/6-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία»  και την υπ’ αριθ. πρωτ.  16952/2-6-2017 έφεση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Απορρίπτει αυτές κατ΄ ουσίαν.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->