02.6
06:55

Να τελειώνουμε

Πένυ Μακρή
Να τελειώνουμε
Advertisement

Στόχος της ΑΕΚ είναι να «σκουπίσει» τη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον Άρη και να δείξει την ανωτερότητα της απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Χωρίς μεγάλη προσπάθεια και με απουσίες, η Βασίλισσα έχει καταφέρει να κάνει το 2-0 στη σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον Άρη και απόγευμα του Σαββάτου έχει την ευκαιρία να «κλείσει» τη σεζόν, κάνοντας το απόλυτο στη σειρά.

Στόχος όλων είναι να μην χαθεί το τρίτο ματς, έτσι ώστε η ομάδα να τελειώσει τις υποχρεώσεις της και να βγει σε… άδεια, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Μπορεί η 3η θέση να μην έχει καμία σημασία όσον αφορά την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, ωστόσο παραμένει κίνητρο για την ΑΕΚ, η οποία θέλει να δείξει ποια είναι καλύτερη ομάδα και να «καπαρώσει» τη θέση κάτω από τους δύο «μεγάλους».

Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να τελειώσουν τους μικρούς τελικούς το Σάββατο, περιμένοντας το χειροκρότημα του κόσμου για την προσπάθεια που έγινε και αυτή τη σεζόν. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->