
Η ατυχία χτύπησε τον ΠΑΟΚ και τον Παναγιώτη Γλύκο, δυο ματς πριν το φινάλε της σεζόν, με τον διεθνή γκολκίπερ να παθαίνει ρήξη χιαστού και να μένει έξι μήνες εκτός.
ο χειρότερο δυνατό σενάριο, που δεν φανταζόντουσαν ούτε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, προέκυψε μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Γλύκος το Σάββατο το μεσημέρι λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του.
Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και επίσης ρήξη μηνίσκου κάτι το οποίο σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες τουλάχιστον.
Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ ανέφερε:
“O Παναγιώτης Γλύκος υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη μηνίσκου με αίμαρθρο.
Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του”.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement