22.5
12:26

Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ

AEK1924.gr team
Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ
Advertisement

Η διαδικασία της συλλογής αιτήσεων συμμετοχής  για τα TRYOUTS 2016-2017 της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Υπενθυμίζεται, ότι τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν  την Πέμπτη 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (και ώρες 16:00-20:00), υπό την επίβλεψη του επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος της AEKB.C., Nτράγκαν Σάκοτα, αλλά και του νέου προπονητή της ομάδας των Εφήβων, Νίκου Χατζή.

Οι αθλητές, που θα λάβουν μέρος στη διαδικασία θα πρέπει να είναι γεννηθέντες το 1999, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003.  Όσοι ενδιαφερόμενοι, αθλητές, γονείς ή εκπρόσωποι των παικτών, επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη Φόρμα συμμετοχής εδώ και ν’ ακολουθήσουν τις διαδικασίες, μέχρι και την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα δοκιμαστικά είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.

Η διαδικασία των TRYOUTS δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Παρακαλείσθε να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της διαδικασίας και να καταγράφετε σωστά τα στοιχεία σας, προκειμένου να μην προκαλούνται αρρυθμίες στη συλλογή των πληροφοριών.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή μέσω του email για την ακριβή ημέρα, που θα δώσουν το «παρών» στα δοκιμαστικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->