
Η χθεσινή βραδιά στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ πλούσια, όσο κι αν το σκορ της νίκης επί του Παναθηναϊκού ήταν φτωχό. Δείτε την παρακάμερα της ΠΑΕ ΑΕΚ από το παιχνίδι
Σε μια μέρα που άρχισε με… καλοκαίρι και τελείωσε με καταιγίδα, οι οπαδοί της ΑΕΚ έπρεπε να περιμένουν ως το 85΄ για να πανηγυρίσουν το γκολ μιας σπουδαίας νίκης από το δεξί πόδι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου που είχε έρθει λίγο πριν από τον πάγκο.
Η ένταση και η αγωνία είχαν ως κατάληξη μια σπουδαία νίκη και βραδιά τελείωσε με το χαμόγελο της ευτυχίας που ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του εορτάζοντα Κώστα Γαλανόπουλου, του COSMOTEMVP του αγώνα. Όλα αυτά και πολλά ακόμα τα κατέγραψε η παρακάμερα του AEKTV και σας τα παρουσιάζουμε σε ένα βίντεο 11 λεπτών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement