12.5
18:50

Σαββίδης: “Θέλουν να μας διαλύσουν, διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας”

AEK1924.gr team
Σαββίδης: “Θέλουν να μας διαλύσουν, διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας”

Με προσωπική δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, κάνει λόγο για “προκλήσεις με στόχο τη διάλυση του ΠΑΟΚ” και ζητά από όλο τον κόσμο να ενωθεί γύρω από τον σύλλογο και να μην δώσει στις “εξωτερικές δυνάμεις” να τον διαλύσουν σε κομμάτια.

Ο Ιβάν Σαββίδης διαπιστώνει ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ υπάρχει μία εκρηκτική κατάσταση, λόγω των επιθέσεων που δέχεται ο σύλλογος απο “εξωτερικές δυνάμεις” και καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα και να δαιτηρήσει τον ασυτοέλεγχό του.

“Με αυτή την ανακοίνωση απευθύνομαι στο μυαλό και στις καρδιές των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αυτών που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα, αυτών που στηρίζουν την ομάδα και μοιράζονται το όραμά μας για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Κύπελλο. Φέραμε στην μεγάλη οικογένειά μας χαρά, γιορτή και ελπίδα. Είναι μία άξια νίκη, είναι δίκαιος τίτλος.

Θα ήταν αφελές να υποθέτουμε η επιτυχία μας θα έφερνε χαρά σε εκείνους που όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς να ντρέπονται, χρησιμοποιούσαν όλα τα μέσα για αποδυναμώσουν τις θέσεις μας, να βγάλουν τον ΠΑΟΚ από το δρόμο.

Αλλά εμείς τα καταφέραμε, ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, μόνο μπροστά!

Γι’ αυτό μας επιτίθενται. Κάθε μέρα η κατάσταση γίνεται όλο και πιο εκρηκτική. Το επίπεδο της επιθετικότητας έχει ξεπεράσει κάθε λογικό όριο. Το επόμενο βήμα μπορεί να είναι οι προκλήσεις με στόχο την διάλυση του ΠΑΟΚ.

Η δύναμή μας ήταν πάντα η ενότητα. Και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή σας καλώ όλους να διατηρήσετε τον αυτοέλεγχό σας, να μην υποκύπτετε στις προκλήσεις, να ενωθείτε γύρω από το σύλλογο, να στηρίξετε την ομάδα κι ο ένας τον άλλο, να μη δώσετε στις εξωτερικές δυνάμεις τη δυνατότητα να διαλύσουν τον ΠΑΟΚ σε κομμάτια.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τη νίκη μας, να προστατέψουμε την τιμή μας και να αποδείξουμε το δικαίωμά μας να παίξουμε καθαρό ποδόσφαιρο.

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης”.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement