07.5
07:17

Το «ντρόπαιο» και τα κροκοδείλια δάκρυα

AEK1924.gr team
Το «ντρόπαιο» και τα κροκοδείλια δάκρυα
Advertisement

Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες..

Goal

«Όλα οφσάιντ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πάνω από 50 τραυματίες στο νοσοκομείο, αγώνας που δεν έπρεπε να διεξαχθεί και χρυσό γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει στον κάκιστο τελικό που έστεψε τον ΠΑΟΚ Τσάρο του Κυπέλλου.

Μελισσανίδης: «Παλιοαλήτης ο βοηθός Καλφόγλου, δεν ήταν ανθρώπινο λάθος».

Sportday

«Κυπελλούχος!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Με τέρματα των Μπίσεσβαρ και Ενρίκε, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το 50 Κύπελλο της ιστορίας του, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά από 14 χρόνια.

Κανονικό το γκολ, κάλυπτε ο… Μαύρος.

Ναι, Νινέτα μου, τα λέγαμε στους ΑΕΚτζήδες αλλά δεν μας πιστεύανε.

«Βράζουν» στην ΑΕΚ με το πεντακάθαρο οφσάιντ που έκρινε τον τελικό. Έξαλλος ο Χιμένεθ. Ζήτησε συγγνώμη ο βοηθός Καλφόγλου.

Livesport

«Ντρόπαιο» γράφει η εφημερίδα. Υπόλογοι όσοι διοργάνωσαν τον τελικό της βίας. Το μενού του πολέμου των «στρατών» είχε μαχαιρωμένους, πάνω από 100 τραυματίες, γεμάτα νοσοκομεία, και μάχες σώμα με σώμα μέσα κι έξω από το Πανθεσσαλικό. Καμία σύλληψη από την Αστυνομία.

Ώρα των σπορ

«Αίμα, βία και νοθεία» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. «Σφαγή» χωρίς αναισθητικό με ευθύνη Κομίνη. Αγκωνιά για κόκκινη του Μάτος στον Πατίτο. Μαρκάρισμα για κίτρινη και πάλι από τον Μάτος πάνω στον Μάνταλο στο 9’. Γκολ – παρωδία, 1.5 μέτρο οφσάιντ από τον Ενρίκε έκρινε την αναμέτρηση στο 81’.

«Κροκοδείλια» δάκρυα από τον επόπτη Καλφόγλου. Αηδίασε όλη η Ελλάδα με το κάλπικο Κύπελλο του ΠΑΟΚ που συγκρίνεται μόνο με εκείνο του ΟΣΦΠ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε έξαλλη κατάσταση ο Μελισσανίδης. Αγανακτισμένος ο Χιμένεθ.

Τεράστια ευθύνη Πολιτείας, ΕΠΟ και Αστυνομίας που άφησαν να ξεκινήσει ένα τέτοιο παιχνίδι. 12 τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, 3 εισήχθησαν, δύο σοβαρά, ο ένας με τραύμα στον πνευμονοθώρακα από κατσαβίδι, ο δεύτερος με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από χτύπημα με λοστό.

Σκάνδαλο με τους υπεράριθμους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Βόλταραν ανενόχλητοι στο ταρτάν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορούσαν στα δημοσιογραφικά και είχαν και στήριξη από… διαπιστευμένους «σεκιούριτι» του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->