07.5
09:40

Τιμωρία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν στον Ολυμπιακό για ό,τι έγινε στον Βόλο

AEK1924.gr team
Τιμωρία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν στον Ολυμπιακό για ό,τι έγινε στον Βόλο
Advertisement

Αποφασισμένοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι θα υπάρξει τιμωρία για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τα χθεσινά επεισόδια στον Βόλο είναι στον Ολυμπιακό. 

 Όπως όλοι στην Ελλάδα, έτσι και στον Ολυμπιακό ήταν μάρτυρες των μεγάλων σε έκταση αλλά και διάρκεια επεισοδίων που έγιναν πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. 

Έτσι μετά από τις κινήσεις που έχουν γίνει εις βάρος τους από την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων είναι έτοιμοι να… ανταποδώσουν για ό,τι συνέβη χθες. Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα να περάσει απαρατήρητο από την αθλητική δικαιοσύνη και τους αρμόδιους εισαγγελείς. 

Αρχικά, περιμένουν να μάθουν τις εκθέσεις των αρμοδίων, δηλαδή, παρατηρητών και αστυνομίας για τα μεγάλης σε έκταση επεισόδια για να χαράξουν τη στρατηγική τους. 

Θεωρούν ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που υπάρχουν από τα όσα έγιναν χθες αποτελούν ξεκάθαρες αποδείξεις για το σκηνικό «τρόμου» που είχε στηθεί χθες στον Βόλο, τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στο γήπεδο, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε μέσα στους χώρους του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->