
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χαρακτήρισε «αλήτη» και «στημένο» τον διαιτητή Καλφόγλου και η Ένωση πλέον απειλείται με χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία έδρας.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μετά τη λήξη του τελικού του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης κατακεραύνωσε τον επόπτη Καλφόγλου που δεν υπέδειξε το ξεκάθαρο οφ σάιντ στο γκολ του Ενρίκε.
Συγκεκριμένα ο “Τίγρης” χαρακτήρισε “στημένο” τον βοηθό από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με 30.000 ευρώ πρόστιμο ως ο “εν τοις πράγμασι διοικητής της ΑΕΚ”, για “επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης ποδοσφαιρικών αρχών κι οργάνων”.
Στους “κιτρινόμαυρους” ως υπαίτια ομάδα δύναται να επιβληθεί σωρευτικά, ανάλογα με τη βαρύτητα του παραπτώματος, μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Πηγή: sdna