
Το κλίμα στην πόλη της Θεσσαλίας είναι μόνο κιτρινόμαυρο – Φίλαθλοι της Ένωσης ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κατακλείσει το λιμάνι του Βόλου
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ: ΠΑΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΕΝΥ ΜΑΚΡΗ – ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΣΙΚΙΔΗΣ
Σε στέκι της… ΑΕΚ έχει μεταμορφωθεί το λιμάνι του Βόλου, καθώς φίλοι της έχουν πραγματικά κατακλείσει όλα τα καφέ και εστιατόρια γύρω από το λιμάνι χωρίς φυσικά να δημιουργείτε κανένα έκτροπο καθώς το κλίμα είναι απόλυτα ειρηνικό-εορταστικό λίγες ώρες πριν την έναρξη του τελικού.
Μάλιστα μέχρι και το απόγευμα αναμένονται ακόμα περισσότεροι ΑΕΚτζήδες με ΙΧ και πούλμαν ενώ οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν έχουν προσεγγίσει μέχρι στιγμής τον Βόλο, καθώς η αστυνομία τους έχει σταματήσει στη Λάρισα και θα τους οδηγήσει κατευθείαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, την ώρα του αγώνα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement