29.4
13:05

Φλαμπουράρης: «Συμπεριφορές που θίγουν τον κόσμο της ΑΕΚ»

AEK1924.gr team
Φλαμπουράρης: «Συμπεριφορές που θίγουν τον κόσμο της ΑΕΚ»

Ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης τοποθετήθηκε για την πρόσφατη ένταση στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως η συμπεριφορά μικρής μερίδας οπαδών της ΑΕΚ δεν εκφράζει την πλειοψηφία του κόσμου

Με αφορμή την ένταση που υπήρξε ξανά πριν από λίγες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, τοποθετήθηκε. Και καταδίκασε κάθε επεισόδιο που αφενός θίγει την πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ, αφετέρου δεν βοηθά αλλά εμποδίζει στο να προχωρήσει ομαλά η ανέγερση του γηπέδου. Πάντως ο υπουργός επικρατείας, έκανε για άλλη μια φορά αναφορά σε “έργο που όλοι επιθυμούμε”.

“H συμπεριφορά κάποιων λιγοστών “φερόμενων οπαδών” δεν έχει καμία σχέση με τους εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη τακτική θίγει την πλειοψηφία των οπαδών και είναι καταδικαστέα. Τέτοιες συμπεριφορές επί της ουσίας όχι μόνο δεν διευκολύνουν, αλλά ουσιαστικά εμποδίζουν να προχωρήσει ομαλά η ανέγερση του γηπέδου που όλοι επιθυμούμε. Εν κατακλείδι θα πρέπει αυτές οι απαράδεκτες συμπεριφορές επιτέλους να σταματήσουν”.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement