
Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Αμέσως μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 6 Μαΐου στις 20.30, ενώ το γήπεδο στο οποίο θα γίνει είναι ακόμα άγνωστο.
Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών Ομάδων 2017 στον τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 6 Μαϊου και ώρα 20:30.
Στo πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας θα πραγματοποιηθούν δράσεις για την ανάδειξη του έργου που επιτελεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός και εθελοντικός οργανισμός της χώρας μας.