Η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό ενόψει του επαναληπτικού για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζεται με ξέφρενους ρυθμούς! Διαβάστε ποιες θύρες έχουν κλείσει
Τρέλα και ενθουσιασμός επικρατεί στον κόσμο της Ένωσης που έχει βάλει σκοπό να κλείσει όλο τα ΟΑΚΑ για πάρτη του στο επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας το απόγευμα της Τετάρτης 26/4 με τον Ολυμπιακό.
Η προπώληση μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου έφτασε τις 25.000 (ηλεκτρονικά και από εκδοτήρια) δίχως να υπολογίζεται σε αυτόν τον αριθμό τα αγορασμένα εισιτήρια διαρκείας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι θύρες 1, 3, 7, 11, 15, 17 και 19 έχουν κλείσει οριστικά καθώς πωλήθηκαν όλα τα εισιτήρια ενώ τελειώνουν και τα… «μαγικά χαρτάκια» και στις 8, 9 και 10!
Για αγορές μέσω ίντερνετ έχουν μείνει πλέον μόνο 2.850 θέσεις, και οι υπόλοιπες μόνο μέσω των εκδοτηρίων. Τα οικονομικότερα εισιτήρια που έχουν μείνει είναι των 15 ευρώ (περίπου 1.400 ακόμα στις θύρες 16 και 21).
Όπως είναι γνωστό το εκδοτήριο στο ΟΑΚΑ στον σταθμό του ΗΣΑΠ «Ειρήνη» θα είναι ανοιχτό και αύριο Κυριακή καθώς και τις επόμενες μέρες πριν το αγώνα.
Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΕΚ – ΙΝΤΙΜΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement