20.4
06:10

Δεύτερη μέρα στα εκδοτήρια, πάει να «σπάσει» το φράγμα

Πένυ Μακρή
Δεύτερη μέρα στα εκδοτήρια, πάει να «σπάσει» το φράγμα

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό ξεκίνησε χθες (19/4) και έδειξε ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο παροξυσμός του κόσμου της ΑΕΚ για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου έχει ξεκινήσει από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια, μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης, λίγη ώρα δηλαδή μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας στο Καραϊσκάκη.

Οι Ενωσίτες μόλις τις πρώτες ώρες εξαφάνισαν 2.000 εισιτήρια, ενώ χθες, όταν και άνοιξαν τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, έφυγαν πάνω από 7.000, με το σύνολο της προπώλησης να έχει φτάσει περίπου στα 17.000 εισιτήρια, χωρίς τα διαρκείας που αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο.

Η προπώληση θα συνεχιστεί και σήμερα και να θυμίσουμε ότι:

Εκτός από την ηλεκτρονική προπώληση μέσω του επίσημου site της ομάδας μας, aekfc.gr, η προπώληση των εισιτηρίων του επαναληπτικού ημιτελικού θα γίνεται καθημερινά από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από σήμερα έως και την Τρίτη 25 Απριλίου από τις 10:00 έως τις 17:00 (το εκδοτήριο θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο 22/04 και την Κυριακή 23/04).

Την Τετάρτη 26/04, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 15:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 15:00 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement