Έβαλε γκολ στο ΟΑΚΑ η κόρη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν οι φίλοι της ΑΕΚ και …έκτο γκολ!
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με την Κέρκυρα, όταν στο παιχνίδι όλα είχαν ξεκαθαριστεί. Ο ίδιος δεν σημείωσε κάποιο απ’ τα πέντε γκολ που σημείωσε η Ένωση, αλλά ούτε και το …έκτο γκολ μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Ναι, καλά διαβάσατε σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, σημειώθηκαν έξι γκολ, τα πέντε στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά και ένα μετά το τέλος του. Συγκεκριμένα, ο «Λάζος» μπήκε στο αγωνιστικό χώρο με την μικρή του κόρη, έπαιξαν μπάλα μεταξύ τους, αλλά η νεαρά ήθελε να …μιμηθεί τον πατέρα της, βάζοντας γκολ στο τέρμα.
Έτσι κι έγινε κουβάλησε την μπάλα μέχρι το τέρμα και σούταρε βάζοντας το πρώτο της γκολ, με όλο τον κόσμο στο ΟΑΚΑ που αποχωρούσε σιγά-σιγά, να την αποθεώνει και τον μπαμπά Λάζαρο να την καμαρώνει.
Δείτε φωτογραφίες:
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement