
Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα κόντρα στην Κέρκυρα. Επιστροφή για τους Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλο. Εκτός ξανά ο Αλμέιδα.
Με αρκετές απουσίες, αλλά και επιστροφές ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς κόντρα στην Κέρκυρα από τον Χιμένεθ.
O Αστρίτ Αϊντάρεβιτς έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Απριλίου (19.00).
Οι 18 είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Βινίσιους, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.
Στον αγώνα με την Κέρκυρα θα εκτίσουν την πρώτη αγωνιστική των ποινών τους οι Πέτρος Μάνταλος και Αντρέ Σιμόες. Η δεύτερη θα εκτιθεί στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής στη Λιβαδειά. Μία αγωνιστική θα εκτίσει στον αγώνα με τον Κέρκυρα και ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement