Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει ήδη κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο, με την πρώτη διάγνωση να αναφέρει ρήξη χιαστού και στην πορεία θα φανεί εάν υπέστη και ρήξη μηνίσκου.
Ο στόπερ της Ένωσης που τραυματίστηκε στο χθεσινό αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, βρίσκεται από το πρωί στο Ιατρικό Κέντρο, όπου τον εξέτασαν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Λάκης Νικολάου και ο γιατρός της ομάδας Άλκης Καλιακμάνης.
Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, ενώ ακόμα δεν είναι βέβαιο εάν έχει και ρήξη μηνίσκου, κάτι που θα φανεί αναλυτικά στην πορεία των εξετάσεων.
Το χειρουργείο για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο είναι προγραμματισμένο για αύριο το πρωί, ενώ την επέμβαση θα πραγματοποιήσουν οι Νικολάου και Καλλιακμάνης.
Όλη η ΑΕΚ είναι στο πλευρό του, ενώ ο ίδιος δείχνει να μην έχει χάσει την ψυχολογία του, αναφέροντας συνεχώς ότι είναι δυνατός.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement