Η ΑΕΚ ανακοίνωσε, πριν λίγες εβδομάδες, τη λύση συνεργασίας της με τον Μιχάλη Μητροτάσιο, κάτι που σημαίνει ότι τα κλειδιά της Ακαδημίας των “κιτρινόμαυρων” θα πάρουν ο Άκης Ζήκος με τον Γιάννη Σαμαρά, το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Σαμαράς, ως γνωστόν, έφυγε από τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι θα ηγηθεί των Ακαδημιών της Ένωσης μαζί με τον Άκη Ζήκο. Οι δυο τους σήκωσαν “μανίκια” και ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τον Δημήτρη Μάρκο να είναι η πρώτη επιλογή για το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας.
Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι στην Ένωση θα ενταχθεί και ο Γιώργος Σίμος, που ήταν προπονητής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού επί εποχή Σαμαρά. Ο Σίμος την περασμένη σεζόν βρισκόταν στην Ομόνοια, όπου ήταν βοηθός προπονητή και πλέον, μετά το “διαζύγιο” με την Κυπριακή ομάδα, βρίσκεται στην Ελλάδα. Τα σενάρια που θέλουν την ΑΕΚ και τον πρώην “πράσινο” προπονητή να σμίγουν είναι πολλά, αλλά όχι επίσημα.
Εν αναμονή των ανακοινώσεων, για να δούμε αν θα γίνει πραγματικότητα ή θα παραμείνει φήμη…
Πηγή: talentabout.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement